Homehttp://unitedhuCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Statistics
Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb regisztrált tagunk: Mihi

Jelenleg összesen 14452 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
Latest topics
» Társalgó
Kedd. Feb. 23, 2016 8:30 pm by Makk

» A nap zenéje
Kedd. Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
Kedd. Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
Vas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
Kedd. Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
Szer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
Pént. Máj. 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
Vas. Máj. 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
Hétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
Hétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
Hétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
Vas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
Nheil
 
Tarantila
 
Istipisti
 
Set
 
R3dNeX
 
NAKA
 
Makk
 
Ragnaros
 
Cslk
 
Toki
 
Poll
Legyen-e normális verseny?
Igen TCG!
50%
 50% [ 5 ]
Igen OCG!
30%
 30% [ 3 ]
Nem mert homokos vagyok!
10%
 10% [ 1 ]
Karalábé!
10%
 10% [ 1 ]
Összes szavazat : 10

Share | 
 

 Általános kérdések

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Nheil
Admin
Admin


Posts : 2631
Join date : 2010. Mar. 08.
Location : Esztergom

Tapasztalati pont
Credits: 170
Győzelmi mutató: 8-14

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Pént. Szept. 03, 2010 4:31 pm

És ezt csak úgy a hasadból mondod vagy valahol láttál ilyet leírva?
Vissza az elejére Go down
Set
Moderator
Moderator


Posts : 1145
Join date : 2010. May. 17.
Age : 25
Location : Oulu, Finland

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Pént. Szept. 03, 2010 4:56 pm

Csak két oldalt találtam ahol ezt már megkérdezték : link1
link2
Am nemtudom miért zavart össze az effje én is simán rávágtam volna hogy lehet, mint ahogy Joco. Smile
Vissza az elejére Go down
Joco



Posts : 517
Join date : 2009. Dec. 27.
Age : 10

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Pént. Szept. 03, 2010 6:55 pm

Nheil írta:
És ezt csak úgy a hasadból mondod vagy valahol láttál ilyet leírva?

Nem hasraütésre ment, már máskor is mondtam h lehet, de úgy látszik nem tartasz annyira jónak, h elhidd nekem, szal nem volt kedvem még1szer kifejteni.

_________________


Vissza az elejére Go down
ArtificialSoul



Posts : 13
Join date : 2010. Sep. 11.
Age : 25

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 10:34 am

Nem akartam új topicot létrehozni, mert egyszerű a kérdésem, ezért inkább csak itt megkérdezem:

Tudja vki véletlenül, h KCVDS-re mikortól lehet majd újra regisztrálni, mert jelenleg biztonsági óvintézkedések miatt nem lehet, nekem pedig még nincs accountom. Hátha a fórumukon ír vmi infót. Én nem bírom megnézni, mert csak bejelentkezett felhasználok nézhetik meg a topicokat.
Vissza az elejére Go down
Yusei



Posts : 87
Join date : 2010. Jul. 31.
Location : Magyarország (Hungary)

TémanyitásTéma: Yusei   Kedd. Szept. 14, 2010 11:49 am

Hát ezzel az a probléma hogy nem igazán lehet előre tudni (vagy legalább is én nem tudtam régen). Mert hogy össze-vissza nyitják zárják a regisztrációt. Nekem is amikor még anno regeltem vagy 1 hónap biztos eltelt mire sikerült elcsípnem egy éppen nyitott regisztrációt. Tehát csak annyit tudok tanácsolni hogy sűrűn nézegesd a kc reg részét hátha pont akkor már lehet. Én is ezt csináltam és így is 1 hónapig várakoztam arra hogy regelni tudjak ahogy már fentiekben írtam. De hátha neked szerencséd lesz és jóval kevesebb időbe telik majd a regre való esély mint nekem.
Vissza az elejére Go down
Tarantila
Admin
Admin


Posts : 1544
Join date : 2009. Dec. 26.
Age : 28
Location : Budapest

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 3:28 pm

Artificial adok neked accontot, van ey fölös ami ilyen mindenki accountja. Majd elküldöm PM-be.

_________________



[19:47:05] [Nheil - 5.188.145.21]
amugy ha maxx c is va na deckben meg kristya az nem ütközik kicsit ?
[19:47:16]
nem miért?
[19:47:23] [Nheil - 5.188.145.21]
mer ha kristya kimegy
[19:47:28] [Nheil - 5.188.145.21]
onnan dead draw a maxx c
[19:48:02]
ez fasz kérdés volt Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://hungarianudacademy.forumotion.net
Szaba



Posts : 224
Join date : 2010. Mar. 09.

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 4:10 pm

Remélem nem pendechora gondolsz mer azt már az evil gazdája módosította.
Vissza az elejére Go down
Joco



Posts : 517
Join date : 2009. Dec. 27.
Age : 10

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 4:29 pm

Szaba írta:
Remélem nem pendechora gondolsz mer azt már az evil gazdája módosította.

Tényleg Sad

_________________


Vissza az elejére Go down
Cslk



Posts : 608
Join date : 2009. Dec. 26.
Age : 7
Location : Debrecen

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 4:47 pm

Szaba írta:
Remélem nem pendechora gondolsz mer azt már az evil gazdája módosította.

FUCK IT!
Vissza az elejére Go down
Tarantila
Admin
Admin


Posts : 1544
Join date : 2009. Dec. 26.
Age : 28
Location : Budapest

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 4:53 pm

hunpro-t kapja meg Smile ő a public a accountom...

_________________



[19:47:05] [Nheil - 5.188.145.21]
amugy ha maxx c is va na deckben meg kristya az nem ütközik kicsit ?
[19:47:16]
nem miért?
[19:47:23] [Nheil - 5.188.145.21]
mer ha kristya kimegy
[19:47:28] [Nheil - 5.188.145.21]
onnan dead draw a maxx c
[19:48:02]
ez fasz kérdés volt Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://hungarianudacademy.forumotion.net
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 5:39 pm

Ok, akkor lenne egy kérdésem.

Ha Goyo Guardian K.O.zik, akkor nem hívja a szembenállót, de ha Blue Thunder T-45 K.O.-zik, akkor hív tokent. Tudom, hogy a Goyo feltétele, hogy Gravebe kerüljön a szembenálló szörny
- T45-nek pedig nem- nem csak hogy megsemmisítse, de attól még a gravebe kerül. Valami értelemes magyarázat van erre, vagy csak azt mondták, hogy így van és kész?

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
Joco



Posts : 517
Join date : 2009. Dec. 27.
Age : 10

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 6:12 pm

When this card destroys an opponents monster by battle, Special Summon 1 "Thunder Option Token" (Machine-Type/LIGHT/Level 4/ATK 1500/DEF 1500).

Goyo:When this card destroys an opponent's monster by battle and sends it to the Graveyard, you can Special Summon that monster to your side of the field in face-up Defense Position.

Lemaradt a szöveg. :/

_________________


Vissza az elejére Go down
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 6:36 pm

Ismerem mindkét kártyát, és tudom a rulingot, csak fikázom, mert teljesül a Goyo feltétele.

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
Set
Moderator
Moderator


Posts : 1145
Join date : 2010. May. 17.
Age : 25
Location : Oulu, Finland

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 8:18 pm

Akkor teljesülne ha Goyo a mezőn maradna mert az effje ott aktiválódik. De mivel elpusztul no eff.
Vissza az elejére Go down
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 8:22 pm

De sem a goyonál, se a t45nél nem írja hol aktiválódik.

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
Tarantila
Admin
Admin


Posts : 1544
Join date : 2009. Dec. 26.
Age : 28
Location : Budapest

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 8:32 pm

If "Goyo Guardian" battles an Attack Position monster with equal ATK and both monsters are destroyed, "Goyo Guardian's" effect does not activate.

"Blue Thunder T-45's" effect activates at the end of the Damage Step, when monsters that are destroyed by battle are sent to the Graveyard. If the monster destroyed in battle by "Blue Thunder T-45" is removed from play by "Dimensional Fissure", etc., "Blue Thunder T-45's" effect still activates.

If "Blue Thunder T-45" is destroyed by a card effect after damage calculation, its effect still activates.

Ezek a rulingok ennyi...

_________________



[19:47:05] [Nheil - 5.188.145.21]
amugy ha maxx c is va na deckben meg kristya az nem ütközik kicsit ?
[19:47:16]
nem miért?
[19:47:23] [Nheil - 5.188.145.21]
mer ha kristya kimegy
[19:47:28] [Nheil - 5.188.145.21]
onnan dead draw a maxx c
[19:48:02]
ez fasz kérdés volt Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://hungarianudacademy.forumotion.net
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 8:42 pm

De én a magyarázatot kérdeztem, nem a rulingot...
Szóval akkor ez van, mert azt mondják (de odaírhatták volna a kártyára, hogy ne lehessen fikázni)

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
Tarantila
Admin
Admin


Posts : 1544
Join date : 2009. Dec. 26.
Age : 28
Location : Budapest

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 8:45 pm

Hát azt, hogy a kedves kártya tervezői miért nem írták rá, nem tudom meg lehet őket kérdezni o.O

_________________



[19:47:05] [Nheil - 5.188.145.21]
amugy ha maxx c is va na deckben meg kristya az nem ütközik kicsit ?
[19:47:16]
nem miért?
[19:47:23] [Nheil - 5.188.145.21]
mer ha kristya kimegy
[19:47:28] [Nheil - 5.188.145.21]
onnan dead draw a maxx c
[19:48:02]
ez fasz kérdés volt Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://hungarianudacademy.forumotion.net
Szaba



Posts : 224
Join date : 2010. Mar. 09.

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 9:24 pm

Konyhanyelven:

Goyo ha összeütközik pl egy msik 2800assal akkor mind2en egyszerre menneg gravebe így Goyo "nem látja" hogy a másik monster gravebekerül. Blue Thundernél csak simán destroy van szal azt meg érzékeli mer kinn van a fielden mielőtt pl egy ryko flip effectje leszedné.


A Damage Step substepekre van osztva és Thunder ha jól tom substep 5ben aktiválódik, Goyo meg substep 7ben szebben fogalmazva.
Vissza az elejére Go down
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Kedd. Szept. 14, 2010 9:47 pm

Tetszik a fogalmazásod.

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
R3dNeX



Posts : 1020
Join date : 2009. Dec. 27.
Age : 26
Location : Place of God :D

Tapasztalati pont
Credits: 50
Győzelmi mutató: 3-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Szer. Szept. 15, 2010 7:28 pm

de pl vannak equip lapok amire rá van irvva ha a lény elpusztul, akkor az equip lap is mgy gravebe

és mi van azokkal az equipl apokkal amire nincs ráirva? Very Happy
megy ugyanúgy gravebe
csak ami a gond hogy nem egységesen van megirva....

ez csak mellékesen érdekesség sztem..
vagy csak én látom úgy...



de a kérdésem lenne, hogy ultimate offeringet egy körbe akárhányszor lehet aktiválni?


mert maga a leirás is érdekes, hogy you can pay 500 lp to normal summon 1 extra monster.

saját értelmezésem alapján nekem ez azt jelenti h körönként egyszer lehet

mert ha kétszer csinálja akkor az dupla extra normal summon
vagyis an extra extra normal summon lenne...

igaz nincs irva h körönként egyszer
de itt lép be megint életbe hogy az újabb lapokon le van irva hogy mi hgoy stb

mert ha többet lehetne, akkor azt úgy kelett volna irnuk hogy

you can pay 500 lp to normal summon an extra monster.
Vissza az elejére Go down
Breaker



Posts : 264
Join date : 2010. Sep. 13.
Age : 21
Location : Debrecen

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Szer. Szept. 15, 2010 7:31 pm

If Ultimate Offering is face-up, you can activate its effect multiple times in the same chain.

http://yugioh.wikia.com/wiki/Card_Rulings:Ultimate_Offering

Első mondat. Nem csak azt mondja el, hogy többször lehet idézni, hanem azt is, hogy chainelheted magára.

_________________
Az élet egy játék, amiben nem lehet menteni és respawnolni.
Vissza az elejére Go down
Yusei



Posts : 87
Join date : 2010. Jul. 31.
Location : Magyarország (Hungary)

TémanyitásTéma: Yusei   Szer. Szept. 15, 2010 7:38 pm

Több szörnyet is lehozhatsz egy körben az offeringel persze csak addig amíg tudsz neki fizetni és van hely a monster fieldeden. Very Happy XD
Vissza az elejére Go down
R3dNeX



Posts : 1020
Join date : 2009. Dec. 27.
Age : 26
Location : Place of God :D

Tapasztalati pont
Credits: 50
Győzelmi mutató: 3-5

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Csüt. Szept. 16, 2010 4:12 pm

hát saja igy van
néha mintha közben módosítanának néha
most nem erre gondolok..

de köszi a válaszokat
Vissza az elejére Go down
ArtificialSoul



Posts : 13
Join date : 2010. Sep. 11.
Age : 25

TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Vas. Szept. 19, 2010 12:16 pm

Ma játszottunk Istipistivel egy király duelt, és ő közben vmilyen lappal átvette az ő fieldjére a Jurrac Giganoto-mat. A kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben Giganoto kinek a Graveyard-ját veszi figyelembe, mikor módosítja az ATK-ját?

Giganoto eff:
All face-up "Jurrac" monsters you control gain 200 ATK for each "Jurrac" monster in your Graveyard.

Mert az enyémben volt 8 Jurrac, az övében pedig 0, és 1600 ATK azért nem mindegy Smile
Vissza az elejére Go down
Sponsored content




TémanyitásTéma: Re: Általános kérdések   Today at 3:28 pm

Vissza az elejére Go down
 
Általános kérdések
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Kérdések-
Ugrás: